top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Wij steunen Think Pink! U ook?


Deze maand wordt er extra aandacht gegeven aan de strijd tegen borstkanker tijdens de Think Pink actie. Het Global Travel team zet met plezier de schouders onder deze fantastische actie. Steunt u ons mee? Dit kan voor amper 1€, dus aarzel niet! Iedereen kent hoogst waarschijnlijk wel iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we met z'n allen samen ons inzetten voor de preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Door deze lintjescampagne wil men enerzijds vrouwen stimuleren om zich tijdig te laten screenen. Anderzijds wil men een emotionele steun zijn voor de lotgenoten die de strijd aangaan of lotgenoten herdenken die er jammer genoeg niet meer zijn.

Hoe u de actie kunt steunen? Heel simpel! Loop langs in ons kantoor in de Northlaan 15 te Oostende en koop uw lintje voor de luttele prijs van amper 1€. De opbrengst van de actie gaat integraal naar het SMART Fonds van Think-Pink dat innovatief wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker financiert.

Kunt u niet bij ons op kantoor geraken? Bestel dan uw lintje(s) via info@globaltravel.be of op het nummer 059/70.09.01. We bedanken u, ook in naam van Think Pink, voor de steun!


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page