top of page
  • Foto van schrijverAdmin

TUI lanceert 12 nieuwe vluchtroutes!


Vanaf vandaag is het zomeraanbod 2018 van TUIFly boekbaar via Global Travel Oostende. Luchtvaartmaatschappij TUIFly lanceert voor het komende zomerseizoen tal van nieuwe routes en dit ook vanuit Oostende. Ontdek snel naar waar u volgende zomer op reis kunt vertrekken én contacteer ons gerust voor meer info, prijzen én reservatie. Er zijn onder meer 2 nieuwe Caribische bestemmingen in het aanbod, met name Aruba én Curaçao. De vluchten zullen voor deze beide bestemmingen 1 x per week uitgevoerd worden met een Boeing 787 Dreamliner en steeds in combinatie met Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek. Naar Aruba vertrekt u op maandag, naar Curaçao op vrijdag. De eerste vlucht naar Curaçao vertrekt 15 juni aanstaande, de eerste naar Aruba op 18 juni.

Dat is echter niet alles, want er zijn heel wat andere nieuwe routes die nu reeds te boeken zijn waaronder ook verschillende vanuit Oostende. Hieronder stellen we u alle nieuwigheden voor... UIT BRUSSEL

- Lesbos (Griekenland) - Curaçao

- Aruba

- Valencia (Spanje)

- Luxor (Egypte)

- Kavala (Griekenland)

- Djerba (Tunesië)

UIT OOSTENDE

- Hurghada (Egypte)

- Sharm El Sheikh (Egypte)

- Corfu (Griekenland)

- Djerba (Tunesië)

- Enfidha (Tunesië) UIT CHARLEROI - Djerba (Tunesië)

- Enfidha (Tunesië)

- Murcia (Spanje) UIT LUIK

- Djerba (Tunesië)

- Enfidha (Tunesië)

- Kayseri (Turkije)

UIT ANTWERPEN - Firenze (Italië)

Er komt daarnaast ook extra vluchtcapaciteit op enkele bestaande bestemmingen. Vanuit Oostende is dit op Alicante, vanuit Brussel op o.m. Ibiza en Athene.

Alle vluchten zijn nu reeds aan de beste prijzen boekbaar via Global Travel Oostende. Breng ons een bezoekje in de Northlaan 15, mail info@globaltravel.be of geef ons een belletje op het nummer 059/70.09.01. We helpen u met plezier verder!

282 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page