top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Vacature : dynamische reisfanaat gezocht!


Bent u volledig gebeten door de reismicrobe? Wil u van uw passie uw beroep maken? Misschien is deze job dan wel iets voor u, want voor ons Global Travel / Travelworld hoofdkantoor zijn we op zoek naar een extra werkkracht. Bent u de dynamische 'travel designer' die we zoeken? Lees verder en misschien gaat u binnenkort wel bij ons aan de slag. In ons hoofdkantoor in de Northlaan 15 te Oostende vindt u twee reisbedrijven onder één dak. Het reiskantoor Global Travel natuurlijk, maar ook de touroperator Travelworld. Travelworld is al bijna 30 jaar een referentie op het vlak van Verre Reizen. Binnen ons aanbod maar liefst 45 bestemmingen, die worden verpakt in kleurrijke brochures en een nieuwe website. Die brochures worden verdeeld bij honderden reiskantoren in Vlaanderen én Brussel. Wij zoeken een gemotiveerde reisfanaat om het Travelworld team te vervoegen.

WAT IS DE JOBOMSCHRIJVING? U gaat aan de slag in het nieuwe Travelworld hoofdkantoor in de Northlaan 15 te Oostende. U wordt één van de Travelworld reisadviseurs en maakt mee prijsoffertes op. U helpt onze honderden reisagenten ook telefonisch door meer info te verstrekken, prijzen te berekenen en reservaties te maken. Flexibiliteit is een must, want ook bij andere taken zult u bijspringen. Het beheer van de Travelworld website en/of de social media, het opmaken van reisdocumenten, de organisatie van events en (studie)reizen, de opmaak van brochures en flyers, … Kortom : een boeiende, afwisselende job waar u reisdromen waarmaakt en zelf heel wat bijleert.

WAT VERWACHTEN WIJ? 🌴 Een diploma in toerisme en/of een (eerste) werkervaring binnen de toeristische wereld. 🌴 Passie voor verre bestemmingen 🌴 Dynamische teamplayer 🌴 U bent flexibel en heeft geen probleem om ook eens in het weekend te werken 🌴 Verzorgd en punctueel 🌴 Een basiskennis van Amadeus speelt in uw voordeel 🌴 Talenkennis : Nederlands, Engels, Frans

WAT BIEDEN WIJ U? ✈ Een afwisselende job met een contract van onbepaalde duur in ons hoofdkantoor te Oostende. U komt terecht in een jong, dynamisch team met collega’s die allen gebeten zijn door de reismicrobe. ✈ U krijgt een opleiding over onze bestemmingen, onze systemen en onze werkwijze. U wordt voldoende gecoacht door onze medewerkers. ✈ Een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques. ✈ Voordelen en kortingen bij het boeken van uw eigen reizen en/of deelname aan gratis studiereizen.

Bent u de ideale persoon om deel uit te maken van het jonge en dynamische Travelworld team? Join the Travelworld family en stuur een mail met uw cv naar Travelworld General Manager Lieven Bossaert via l.bossaert@travelworld.be.


144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page