top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Met de bus op reis vanaf 4,99€ p.p.


Met de bus op reis voor een prikje? Het kan vanaf nu via Global Travel Oostende en dit al vanaf slechts 4,99€ p.p. Wij zijn enorm fier om door Flixbus gekozen te zijn tot enige verkooppunt aan de Belgische Kust. Meer dan 100 000 verbindingen en 800 bestemmingen. Er zijn zelfs 16 bestemmingen die u rechtstreeks vanuit Oostende kunt aandoen... Waar wacht u op? Begin snel te plannen en vertrek binnenkort met één van de groene Flixbus bussen.

Vanuit Oostende kan je nu al rechtstreeks reizen naar 4 landen : Duitsland, Nederland, Tsjechië en Polen. Zo reis je bv. naar Maastricht vanaf 12,99€, naar Keulen vanaf 17,99€ p.p. en naar Praag vanaf 39,99€ p.p. Het is zelfs mogelijk om te citytrippen in eigen land. Een terrasje doen op de grote markt van Brussel bijvoorbeeld? Het kan voor slechts 4,99€ p.p.

Hiermee is Flixbus vaak tot wel 70% goedkoper dan de trein!

Via overstap kunt u ook de rest van de wereld ontdekken. Vanuit Brugge kunt u bijvoorbeeld rechtstreeks naar Parijs, Amsterdam of Londen. Prijskaartje? Vanaf 12,99€ p.p. enkele reis! Te gek voor woorden, toch?

Goed nieuws ook voor wie naar de Verenigde Staten trekt, want vanaf 31 mei is Flixbus ook daar actief en kunt u voor geen geld een roadtripje door de VS in mekaar knutselen. Steden als Los Angeles en Las Vegas zijn bijvoorbeeld met mekaar verbonden. Er zijn al 7 steden aan de westkust beschikbaar via 180 dagelijkse verbindingen. Tegen het einde van het jaar hoopt Flixbus op 1000 (!) verbindingen per dag en een 20-tal Amerikaanse steden in het aanbod. En de prijzen zijn nog gekker dan in Europa, want u reist bijvoorbeeld van Los Angeles naar Las Vegas vanaf slechts 2,50€ p.p.

Waar wacht u op? Contacteer ons vrijblijvend voor al uw Flixbus busreizen. We hebben de beste prijzen op de markt en alle reizen zijn boekbaar met de Global Travel service én glimlach. Let's explore the world! Meer info via info@globaltravel.be, op het nummer 059/70.09.01 of op ons kantoor in de Northlaan 15 te 8400 Oostende.

230 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page