top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Sunjets verdwijnt, wordt boekbaar bij ons!


Over en uit voor Sunjets.be, het goedkope reismerk wat reeds sinds 1985 reizen voor een appel en een ei aan de man bracht. Vanaf maart 2019 gaat de website definitief offline, maar nu al loont het niet meer de moeite om via Sunjets te boeken. Waarom? We vertellen het u graag!

Sinds kort is het zo dat TUI zich volledig geheroriënteerd heeft en alle voordelen van Sunjets integraal heeft overgenomen. Alle unieke voordelen, waaronder laagste prijsgarantie, krijgt u nu dus ook via TUI. Daarom besliste TUI Belgium dat het geen meerwaarde meer was om twee merken met hetzelfde profiel te behouden. Sinds dit zomerseizoen geniet u via TUI dus al van de laagste prijsgarantie. Dit betekent concreet dat als u een betere prijs vindt voor dezelfde reis men de prijs automatisch aanpast. Alle reizen van Sunjets.be zijn dus vanaf nu te boeken onder het TUI merk, met diezelfde sterke prijzen.

Heel interessant natuurlijk, want alle TUI reizen kunt u gewoon reserveren via Global Travel Oostende. U geniet dus van dezelfde producten, condities en garanties. Bovendien krijgt u er de vakkennis van het Global Travel team gratis en voor niets bij.

En remember : als u uw TUI reis boekt via Global Travel en ergens een lagere prijs vindt wordt die prijs meteen aangepast. Win, win voor iedereen dus. De beste service aan de laagste prijs!

Contacteer het Global Travel team snel voor verdere info of voorwaarden via info@globaltravel.be of op het nummer 059/70.09.01. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in ons kantoor op de Northlaan 15 te Oostende. We wensen u nu al een goeie reis toe!


78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page