top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Stunt: kinderen gratis op reis (hotel+vlucht)


Bij Global Travel Oostende zitten we niet om een stunt verlegen. Wil u deze zomer met het hele gezin voordelig naar de zon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met onze partner Thomas Cook pakken we immers uit met een straffe familie-actie 'Kinderen gratis' op honderden vliegvakanties..

Deze actie is niet enkel geldig in het laagseizoen, maar ook in bv. de Paasvakantie of de zomervakantie. Zo zijn zowel het hotel als de vluchten gratis voor uw oogappels. Enkel een vast bedrag van 99€ wordt aangerekend voor luchthaventaksen, reisleiding, stoelkeuze, bagage, transfers en annuleringsgarantie. De actie is geldig op heel wat verschillende bestemmingen en hotels. Qua bestemmingen heeft u de keuze uit Bulgarije, Cyprus, Egypte, Griekenland, Marokko, Portugal, Spanje, Tunesië én Turkije. Qua hotels zijn er meer dan 100 hotels die deelnemen aan de actie, dus keuze te over.

Voorwaarden?

* Geldig voor nieuwe boekingen vanaf vandaag voor afreizen van 4/4/2019 t.e.m. 23/10/2019 * Geldig op een selectie van hotels en kamertypes onder voorbehoud van wijzigingen. Leeftijd en aantal kinderen variëren per hotel.

* Enkel voor verblijf van 7 nachten. Langere verblijfsduren mogelijk mits supplement. Wees er snel bij, want OP = OP!

Voor verdere info kunt u ons bereiken via info@globaltravel.be, op het nummer 059/70.09.01 of brengt u ons een bezoekje in de Northlaan 15 te Oostende. We werken met plezier enkele voorstellen voor u uit!

229 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page